Termeni și condiții – EEU Software

Termeni și condiții

1. Introducere

Bine ați venit la EEU Software („Companie”, „noi”, „al nostru”, „nouă”)!

Acești Termeni și condiții („Termeni”, „Condiții”) guvernează utilizarea site-ului nostru web situat pe www.eeusoft.ro (împreună sau individual „Serviciu”), operat de EEU Software.

Politica noastră de confidențialitate reglementează, de asemenea, utilizarea serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informațiile, care rezultă din utilizarea dumneavoastră a paginilor noastre web. Acordul dumneavoastră cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și înțeles acordurile și sunteți de acord cu acestea.

Dacă nu sunteți de acord (sau nu puteți respecta) acordurile, atunci este posibil să nu puteți utilizați Serviciul, dar vă rugăm să ne informați prin e-mail la adresa office@eeusoft.ro, astfel încât să putem încerca să găsim o soluție. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane, care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

2. Comunicări

Folosind Serviciul nostru, sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea oricărei sau a tuturor acestor comunicări de la noi, urmând link-ul de dezabonare sau prin e-mail.

3. Concursuri, loturi și promoții

Orice concursuri sau alte promoții (în mod colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin Serviciu, pot fi reglementate de reguli separate de acești Termeni. Dacă participați la promoții, consultați regulile aplicabile, precum și Politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru Promovare intră în conflict cu acești Termeni, se vor aplica regulile de promovare.

4. Conținut

Serviciul nostru vă permite să postați, să faceți legătura, să stocați, să partajați și să puneți la dispoziție anumite informații, text, grafică, videoclipuri sau alte materiale („Conținut”). Sunteți responsabil pentru Conținutul pe care îl postați prin intermediul Serviciului, inclusiv legalitatea, fiabilitatea și caracterul adecvat al acestuia.

Prin publicarea conținutului prin intermediul Serviciului, dumneavoastra, reprezentați și garantați că:

 • (i) Conținutul este al dvs. (îl dețineți) și / sau aveți dreptul de a-l utiliza și dreptul de a ne acorda drepturile și licența, astfel cum sunt prevăzute în acești Termeni și
 • (ii) că postarea Conținutului dumneavoastră. pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricărei persoane sau entități. Ne rezervăm dreptul de a rezilia contul oricui a constatat că încalcă un drept de autor.

Vă păstrați toate drepturile asupra oricărui Conținut pe care îl trimiteți, îl postați sau îl afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm nici o răspundere pentru Conținutul dumneavoastră sau pentru orice postare a unei terțe părți de pe sau prin Serviciu. Cu toate acestea, prin publicarea conținutului utilizând Serviciul, ne acordați dreptul și licența de a utiliza, modifica, efectua public, afișa public, reproduce și distribui un astfel de conținut pe și prin intermediul serviciului. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a face conținutul dumneavoastră disponibil pentru alți utilizatori ai Serviciului, care pot utiliza și Conținutul dumneavoastră. sub rezerva acestor Termeni.

EEU Software are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza și edita tot conținutul furnizat de utilizatori.

În plus, conținutul găsit prin intermediul acestui Serviciu este proprietatea EEU Software sau este utilizat cu permisiunea noastră. Nu puteți distribui, modifica, transmite, reutiliza, descărca, reposta, copia sau utiliza conținutul menționat, fie integral sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea în scris expresă din partea noastră.

5. Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

0.1. În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare națională sau internațională aplicabilă.

0.2. În scopul exploatării, vătămării sau încercării de a exploata sau dăuna minorilor în orice fel, expunându-i la conținut inadecvat sau altfel.

0.3. Pentru a transmite sau procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „mail junk”, „chain letter”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0.4. Pentru a înlocui sau încerca să însușească Compania, un angajat al Companiei, un alt utilizator sau orice altă persoană sau entitate.

0.5. În orice mod care încalcă drepturile altora sau în orice fel este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.

0.6. Să se angajeze în orice altă conduită, care restricționează sau inhibă utilizarea sau desfășurarea de către oricine a Serviciului sau care, după cum este stabilit de noi, poate dăuna sau jigni Compania sau utilizatorii Serviciului sau a-i expune răspunderii.

În plus, sunteți de acord să nu:

0.1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora sau deteriora Serviciul sau interfera cu utilizarea Serviciului de către orice altă parte, inclusiv capacitatea lor de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0.2. Utilizați orice robot sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloace pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv monitorizarea sau copierea oricărui material din Serviciu.

0.3. Folosiți orice proces manual pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele de pe Serviciu sau pentru orice alt scop neautorizat fără acordul nostru scris anterior.

0.4. Folosiți orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0.5. Introduceți viruși sau alte materiale dăunătoare sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic.

0.6. Încercați să obțineți acces neautorizat, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice părți ale Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectat la Serviciu.

0.7. Serviciul de atac prin intermediul unui atac de refuz de serviciu sau un atac de refuz de serviciu distribuit.

0.8. Efectuați orice măsură, care poate deteriora sau falsifica ratingul companiei EEU Software.

0.9. Încercați să interferați cu buna funcționare a Serviciului.

6. Analize

Putem utiliza furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

7. Utilizarea de către minori

Serviciul este destinat numai pentru acces și utilizare de către persoane fizice cu vârsta de cel puțin 18 ani. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, garantați și reprezentați că aveți vârsta de cel puțin optsprezece (18) ani și cu autoritatea, dreptul și capacitatea deplină de a încheia acest acord și de a respecta toți termenii și condițiile din Termeni. Dacă nu aveți cel puțin 18 ani (18) ani, vi se interzice atât accesul, cât și utilizarea serviciului.

8. Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul original (cu excepția Conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a EEU Software și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi din țări străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil în scris EEU Software.

9. Politica de copyright

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem la orice afirmație conform căreia Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („încălcarea”) oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietar de drepturi de autor sau autorizat în numele unuia și considerați că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să trimiteți revendicarea dvs. prin e-mail la office@eeusoft.ro, cu subiectul: „ Încălcarea drepturilor de autor ” și includeți în revendicarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări așa cum este detaliat mai jos, la „Notificarea DMCA și procedura pentru revendicările de încălcare a drepturilor de autor ”.

Puteți fi răspunzător pentru daune (inclusiv costuri și onorariu avocați) pentru prezentare greșită sau pretenții de rea-credință cu privire la încălcarea oricărui Conținut găsit pe și / sau prin Serviciu, pe tema drepturilor de autor.

10. Notificare DMCA și procedură pentru revendicări privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), furnizând agentului nostru de drept de autor următoarele informații în scris (a se vedea 17 U.S.C 512 (c) (3) pentru mai multe detalii):

0.1. o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului interesului dreptului de autor;

0.2. o descriere a operei protejate prin drepturi de autor pe care susțineți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică, adresa paginii web) a locației în care există opera protejată de drepturi de autor sau o copie a operei protejate de drepturi de autor;

0.3. identificarea adresei URL sau a altei locații specifice a Serviciului în care se află materialul pe care pretindeți că îl încalcă;

0.4. adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail;

0.5. o declarație de către dumneavoastră că aveți o asigurarea că utilizarea în litigiu nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agentul său sau de lege;

0.6. o declarație făcută de dumneavoastră, făcută sub pedeapsă de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor.

Puteți contacta agentul nostru de drepturi de autor prin e-mail la adresa office@eeusoft.ro.

11. Raportarea erorilor și feedback

Ne puteți furniza fie direct la adresa office@eeusoft.ro, fie prin intermediul site-urilor și instrumentelor terților cu informații și feedback cu privire la erori, sugestii pentru îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte probleme legate de Serviciul nostru („Feedback”). Recunoașteți și sunteți de acord că:

 • (i) nu veți păstra, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau despre feedback;
 • (ii) Compania poate avea idei de dezvoltare similare cu feedbackul;
 • (iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații de proprietate din partea dvs. sau a oricărui terț; și
 • (iv) Compania nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback.

În cazul în care transferul dreptului de proprietate către Feedback nu este posibil datorită legilor obligatorii aplicabile, acordați Companiei și filialelor sale un drept exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-autorizabil, nelimitat și perpetuu de utilizare ( inclusiv copierea, modificarea, crearea lucrărilor derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Feedback în orice mod și în orice scop.

12. Linkuri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terți care nu sunt deținute sau controlate de EEU Software.

EEU Software nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. Nu garantăm ofertele oricăreia dintre aceste entități / persoane sau site-urile lor web.

RECUNOAȘTEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ EEU SOFTWARE NU VA FI RESPONSABILĂ SAU RĂSPUNZĂTOARE, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE DAUNE SAU PIERDERI CAUZATE SAU PRESUPUSE A FI CAUZATE DE SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SAU DEPENDENȚA DE UN ASTFEL DE CONȚINUT, BUNURI SAU SERVICII DISPONIBILE PE SAU PRIN ORICARE ASTFEL DE SITE-URI WEB SAU SERVICII TERȚE.

VĂ SFĂTUIM CU ÎNCREDERE SĂ CITIȚI TERMENII SERVICIULUI ȘI POLITICILE DE CONFIDENȚIALITATE ALE ORICĂROR SITE-URI WEB SAU SERVICII PE CARE LE VIZITAȚI.

13. Renunțarea la garanție

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE CĂTRE COMPANIE „AȘA CUM ESTE” ȘI „LA FEL DE DISPONIBILE”. COMPANIA NU FACE NICIO REPREZENTARE SAU GARANȚIE DE NICIUN FEL, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, ÎN CEEA CE PRIVEȘTE FUNCȚIONAREA SERVICIILOR LOR SAU INFORMAȚIILE, CONȚINUTUL SAU MATERIALELE INCLUSE ÎN ACESTEA. SUNTEȚI DE ACORD ÎN MOD EXPRES CĂ UTILIZAREA DVS. PENTRU ACESTE SERVICII, CONȚINUTUL ACESTORA ȘI ORICE SERVICII SAU OBIECTE OBȚINUTE DE LA NOI ESTE PE RISCUL DVS.

NICI COMPANIA, NICI O PERSOANĂ ASOCIATĂ CU COMPANIA NU OFERĂ NICIO GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU PRIVIRE LA COMPLETITUDINEA, SECURITATEA, FIABILITATEA, CALITATEA, EXACTITATEA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR. FĂRĂ A LIMITA CELE DE MAI SUS, NICI COMPANIA, NICI NIMENI ASOCIAT CU COMPANIA NU REPREZINTĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ SERVICIILE, CONȚINUTUL ACESTORA SAU ORICE SERVICII SAU OBIECTE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR VOR FI CORECTE, FIABILE, FĂRĂ ERORI SAU NEÎNTRERUPTE, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE, CĂ SERVICIILE SAU SERVERUL CARE ÎL PUNE LA DISPOZIȚIE SUNT LIPSITE DE VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE SAU CĂ SERVICIILE SAU ORICE SERVICII SAU OBIECTE OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR VOR RĂSPUNDE ALTFEL NEVOILOR SAU AȘTEPTĂRILOR DVS.

PRIN PREZENTA, COMPANIA RENUNȚĂ LA TOATE GARANȚIILE DE ORICE FEL, FIE CĂ SUNT EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGALE SAU DE ALTĂ NATURĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ORICE GARANȚII DE COMERCIALIZARE, NEÎNDEPLINIRE A OBLIGAȚIILOR ȘI CONDIȚII ADECVATE PENTRU UN SCOP SPECIAL.

CELE DE MAI SUS NU AFECTEAZĂ NICIO GARANȚIE CARE NU POATE FI EXCLUSĂ SAU LIMITATĂ ÎN CONFORMITATE CU LEGISLAȚIA APLICABILĂ.

14. Limtarea răspunderii

CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE ESTE INTERZIS DE LEGE, NE VEȚI ABSOLVI PE NOI ȘI PE DIRECTORII, ANGAJAȚII ȘI AGENȚI PENTRU ORICE PREJUDICIU INDIRECT, PUNITIV, SPECIAL, INCIDENTAL SAU CONSECVENT (INCLUSIV ONORARIILE AVOCAȚILOR ȘI TOATE COSTURILE ȘI CHELTUIELILE AFERENTE LITIGIU ȘI ARBITRAJ, SAU ÎN PROCES SAU ÎN APEL, DACĂ ESTE CAZUL, INDIFERENT DACĂ ESTE INSTITUIT SAU NU UN LITIGIU SAU UN ARBITRAJ), INDIFERENT DACĂ ÎNTR-O ACȚIUNE DE CONTRACT, NEGLIJENȚĂ SAU ALTĂ ACȚIUNE DELICATĂ SAU CARE REZULTĂ DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU ACEST ACORD, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE, NICI O CERERE PENTRU VĂTĂMĂRI CORPORALE SAU DAUNE MATERIALE, CARE REZULTĂ DIN ACEST ACORD ȘI ORICE ÎNCĂLCARE DE CĂTRE DVS. A ORICĂREI LEGI FEDERALE, STATALE SAU LOCALE, STATUT, REGULI SAU REGLEMENTĂRI, CHIAR DACĂ COMPANIA A FOST INFORMATĂ ANTERIOR DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE . CU EXCEPȚIA CELOR INTERZISE DE LEGE, ÎN CAZUL ÎN CARE EXISTĂ O RĂSPUNDERE DIN PARTEA COMPANIEI, ACEASTA VA FI LIMITATĂ LA SUMA PLĂTITĂ PENTRU PRODUSE ȘI / SAU SERVICII ȘI ÎN NICIUN CAZ NU VOR EXISTA DAUNE CONSECINȚIALE SAU PUNITIVE. UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR PUNITIVE, INCIDENTALE SAU CONSECINȚALE, DECI LIMITAREA SAU EXCLUDEREA PREALABILĂ S-AR PUTEA SĂ NU VI SE APLICE.

15. Suspendare

Vă putem încheia sau suspenda contul și accesul la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră, pentru orice motiv indiferent și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la o încălcare a Termenilor.

Dacă doriți să vă reziliați contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederi de proprietate, exonerări de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

16. Legi în vigoare

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, care reglementează legea care se aplică acordului, fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Nerespectarea vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată nulă sau nerespectabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la Serviciu.

17. Modificări ale serviciului

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciul nostru, precum și orice serviciu sau material pe care îl furnizăm prin intermediul Serviciului, la discreția noastră fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, toate sau orice parte a Serviciului nu sunt disponibile în orice moment sau în orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la unele părți ale Serviciului, sau la întregul Serviciu, la utilizatori, inclusiv la utilizatorii înregistrați.

18. Modificări la termeni

Putem modifica Termenii în orice moment prin publicarea termenilor modificați pe acest website. Este responsabilitatea dvs. să revizuiți acești Termeni periodic.

Utilizarea dvs. continuă a Platformei după publicarea Termenilor revizuiți înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Este de așteptat să verificați frecvent această pagină, astfel încât să fiți conștienți de orice modificări, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce revizuirile devin active, sunteți de acord cu termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

19. Renunțarea și anularea

Nicio renunțare de către Companie la niciun termen sau condiție prevăzut în Termeni nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție și orice omisiune a Companiei de a-și afirma un drept sau o dispoziție în conformitate cu condițiile, nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

Dacă vreo dispoziție a Termenilor este deținută de o instanță sau un alt tribunal de jurisdicție competentă pentru a fi invalidă, ilegală sau neaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere este eliminată sau limitată în măsura minimă, astfel încât dispozițiile rămase din Termeni vor continua în vigoare deplină și efect.

20. Confirmare

PRIN UTILIZAREA SERVICIULUI SAU A ALTOR SERVICII FURNIZATE DE NOI, RECUNOAȘTEȚI CĂ AȚI CITIT ACEȘTI TERMENI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU EI.

21. Politica noastră de confidențialitate

Aceste Politici de Confidențialitate guvernează site-ul nostru web situat pe www.eeusoft.ro operat de EEU Software.

a. Ce date colectăm?

EEU Software colectează următoarele date: Informații personale de identificare (nume, adresă de e-mail, număr de telefon, fișiere CV (curriculum vitae) etc.

b. Cum colectăm datele dumneavoastră?

Veți furniza direct către EEU Software cea mai mare parte a datelor pe care le colectăm. Colectăm date și procesăm date atunci când:

 • Plasați o comandă pentru oricare dintre serviciile noastre.
 • Completați voluntar un chestionar, oferiți feedback sau trimiteți e-mail.
 • Utilizați sau vizualizați site-ul nostru web prin cookie-urile browserului.
 • Compania noastră poate primi, de asemenea, datele dvs. indirect, din alte surse.

c. Cum vom folosi datele dumneavoastră?

EEU Software colectează datele dvs. astfel încât să putem:

 • să procesăm solicitările din partea dumneavoastră
 • să vă trimitem un email cu oportunitățile de cariere

d. Cum stocăm datele dumneavoastră?

EEU Software stochează în siguranță datele dvs. pe serverele interne. Vă vom păstra datele pentru maxim 30 de zile. După expirarea acestei perioade de timp, vă vom șterge datele.

e. Marketing

EEU Software dorește să vă trimită informații despre oportunitățile noastre de muncă pe care le considerăm că v-ar putea plăcea.

 • Dacă ați acceptat să primiți informații de marketing, puteți renunța întotdeauna la o dată ulterioară.
 • Aveți dreptul în orice moment să opriți EEUSoftware să vă contacteze în scop de marketing.
 • Dacă nu mai doriți să fiți contactați în scop de marketing, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa office at eeusoft.ro.

f. Care sunt drepturile dumneavoastră de protecție a datelor?

Compania noastră dorește să vă asigurați că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile dvs. de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:

 • Dreptul de acces – Aveți dreptul de a solicita EEU software copii ale datelor dvs. personale. Este posibil să vă percepem o taxă mică pentru acest serviciu.
 • Dreptul la rectificare – Aveți dreptul să solicitați ca EEU Software să corecteze orice informație pe care considerați că este inexactă. De asemenea, aveți dreptul de a solicita completarea informațiilor despre care considerați că sunt incomplete.
 • Dreptul la ștergere – Aveți dreptul să solicitați ca EEU Software să vă șteargă datele personale, în anumite condiții.
 • Dreptul de a restricționa procesarea – Aveți dreptul să solicitați ca EEU Software să restricționeze procesarea datelor dvs. personale, în anumite condiții.
 • Dreptul de a vă opune prelucrării – Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale ale EEU Software, în anumite condiții.
 • Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul să solicitați ca EEU Software să transfere datele pe care le-am colectat către o altă organizație sau direct către dvs., în anumite condiții.
 • Dacă faceți o solicitare, vă răspunde în maxim 30 de zile.

Dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail: office at eeusoft.ro.

g. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text plasate pe computerul dvs. pentru a colecta informații standard despre jurnalul de internet și despre comportamentul vizitatorilor. Când vizitați site-urile noastre web, putem colecta informații de la dvs. automat prin cookie-uri sau tehnologie similară.
Pentru informații suplimentare, vizitați allaboutcookies.org.

h. Cum folosim cookie-uri?

EEU Software utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru, inclusiv:

 • pentru vă păstra conectivitatea
 • pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web

i. Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Există mai multe tipuri diferite de cookie-uri, cu toate acestea, site-ul nostru web folosește:

 • Funcționalitate – EEU Software utilizează aceste cookie-uri astfel încât să vă recunoaștem pe site-ul nostru web și să ne amintim preferințele selectate anterior. Acestea ar putea include în ce limbă preferați și locația în care vă aflați.
 • Publicitate – EEU Software folosește aceste cookie-uri pentru a colecta informații despre vizita dvs. pe site-ul nostru web, conținutul pe care l-ați vizualizat, link-urile pe care le-ați urmat și informații despre browser, dispozitiv și adresa dvs. IP. EEU Software împărtășește uneori unele aspecte limitate ale acestor date cu terțe părți în scopuri publicitare. De asemenea, putem partaja datele online colectate prin cookie-uri cu partenerii noștri de publicitate. Aceasta înseamnă că atunci când vizitați un alt site web, vi se poate afișa publicitate pe baza modelelor dvs. de navigare pe site-ul nostru web.

j. Cum să gestionați cookie-urile

Puteți seta browserul să nu accepte cookie-urile, iar site-ul de mai sus vă spune cum să eliminați cookie-urile din browser. Cu toate acestea, în câteva cazuri, este posibil ca unele dintre funcțiile site-ului nostru să nu funcționeze.

k. Politicile de confidențialitate ale altor site-uri web

www.eeusoft.ro conține link-uri către alte site-uri web. Politica noastră de confidențialitate se aplică numai site-ului nostru web, așa că, dacă faceți clic pe un link către un alt site web, ar trebui să citiți politica lor de confidențialitate.

l. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

EEU Software își reactualizează politica de confidențialitate periodic și afișează orice actualizări pe această pagină web. Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 22 aprilie 2020.

m. Cum să contactați autoritatea corespunzătoare

Dacă doriți să raportați o reclamație sau dacă considerați că EEU Software nu și-a expus Termenii și Politica de confidențialitate într-un mod satisfăcător, puteți contacta ANSPDCP – https://www.dataprotection.ro/

22. Ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări cu privire la Termeni și Politica de confidențialitate a EEU Software, datele pe care le deținem sau doriți să vă exercitați unul dintre drepturile dvs. de protecție a datelor, nu ezitați să ne contactați la adresa: office at eeusoft.ro.